Verhuislift

Een verhuislift is een lift die u tegen de gevel van uw huis kunt zetten, op deze manier kunt u gemakkelijk goederen van boven naar beneden brengen, of andersom natuurlijk. Verhuisfirma's gebruiken deze vaak om verdiepingen boven de begane grond leeg te halen. In veel gevallen zit een verhuislift bij de prijs van de verhuisfirma inbegrepen.

Verhuislift

Verhuislift huren

U kunt er ook voor kiezen om een losse verhuislift te huren. Handig wanneer u bijvoorbeeld geen verhuisfirma in wilt schakelen of wanneer u grote spullen of meubilair alleen van verdieping wilt wisselen. Zo kunt u toch gemakkelijk uw spullen verplaatsen zonder risico te lopen meubilair of muren in de woning te beschadigingen.

Een verhuislift komt meestal met chauffeur, deze kan u ook een handje helpen. Een verhuislift kost ongeveer €70 per uur. Maar voor bijvoorbeeld het leeghalen van een 17e verdieping moet u rekenen op een hogere prijs, hiervoor moet namelijk een ander soort verhuislift worden gebruikt.

Verhuisliften vergelijken

Voor het huren van een verhuislift is het verstandig om meerdere verhuislift offertes van verschillende verhuurders te vergelijken. Door te kijken naar prijs en kwaliteit kunt u eenvoudig kiezen voor een kwalitatief goede verhuislift tegen de beste prijs!

Het aanvragen van offertes is gemakkelijk, snel en bovendien geheel gratis en vrijblijvend.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze verhuislift verhuurders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde verhuislift firma's.
Omdat u van meerdere verhuislift verhuurders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op een verhuislift!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de verhuislift wilt huren. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, zonder verplichtingen.