Verhuis offerte, wat staat er eigenlijk in?

Mike avatar

Mike op 20-06-2014

U gaat verhuizen en heeft en krijgt daarbij hulp van een verhuisfirma. Van te voren heeft u dan een verhuis offerte ontvangen, maar wat staat er nu eigenlijk precies in? We bespreken het in dit artikel.

verhuisofferte

Onderdelen van een verhuis offerte

Doorgaans vindt u verschillende onderdelen in een verhuis offerte, we zullen deze kort bespreken.

Prijs van de verhuizing
Bij sommige verhuisfirma's bestaat het totaalbedrag dat staat op de verhuis offerte uit geschatte kosten. Het is daarom altijd verstandig om aan de verhuisfirma na te vragen of het in uw offerte gaat om geschatte kosten of een difinitief totaalbedrag, zodat u er zeker van bent niet voor een verassing te komen staan.

Werkzaamheden en de uitvoerdatum van de verhuizing
Een onderdeel op de offerte betreft een beschrijving van de werkzaamheden die door de verhuisfirma zullen worden uitgevoerd. Ga even precies na of u wel behoefte heeft aan alle werkzaamheden die op de offerte staan beschreven. Mochten er werkzaamheden bij zitten die u liever zelf uitvoert dan kunt u hierover natuurlijk altijd contact opnemen met de verhuisfirma. U wilt natuurlijk alleen betalen voor diensten die u behoeft.

Controleer daarnaast altijd of de dag van de verhuizing overeen komt met de datum op de offerte. Hierop wordt de dag van verhuizing doorgaans omschreven als de uitvoerdatum.

Geldigheid van de verhuisofferte
De offerte bevat altijd een geldigheidsdatum, daarnaast dient er ook altijd een handtekening van een bevoegd persoon van de verhuisfirma op de verhuis offerte te staan.

Algemene voorwaarden van de verhuisofferte
Lees altijd even de algemene voorwaarden door die op de offerte staan vermeld. Mocht u op bepaalde onderdelen of in het algemeen nog extra toelichting behoeven, dan kunt u hiervoor altijd contact opnemen met de verhuisfirma. Zo weet u in ieder geval zeker dat u niet voor onverwachte kosten of verassingen komt te staan.

Bent u nog op zoek naar een verhuislift om zo snel en efficiënt te kunnen verhuizen?

Dan is het raadzaam om meerdere verhuislift offertes op te vragen bij diverse verhuislift aanbieders en deze vervolgens met elkaar te vergelijken. Op deze manier kunt u namelijk besparen op kosten en daarnaast eenvoudig kiezen voor de verhuislift met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!