Plattegrond maken van uw woning met smartphone

Mike avatar

Mike op 05-06-2014

Gaat u verhuizen? Dan is het op zich wel handig om exact te weten hoe groot de kamers zijn in de nieuwe woning zodat u precies weet waar en hoe u uw meubels kunt indelen. Uiteraard kunt u dit doen door iedere kamer met een meetlintje op te meten, maar dat is een behoorlijk tijdrovende klus. Dat kan tegenwoordig ook anders, namelijk met de App RoomScan.

kamer opmeten iPhone

Meten door de muren in de kamer aan te raken met uw telefoon

Met de App bent u in staat om gemakkelijk een plattegrond van uw woning te maken. Het enigste wat u hiervoor hoeft te doen is met uw smartphone alle muren in de kamer aan te raken, heel eenvoudig dus! De smartphone maakt gebruik van de ingebouwde functies van uw telefoon en berekend op die manier de posities en afstanden van muren met een maximale afwijking van 10cm. Met de pro versie van de App kunt u zelf eventueel nog gegevens aanpassen en hebt u ook de mogelijkheid om deuren en ramen in de plattegrond te verwerken. Met de App hoeft u dus niet meer bang te zijn dat het bureau of de bank nét niet past en daardoor de hele indeling weer op de schop moet of zelfs meubels terug naar de winkel moet brengen.

Bekijk onderstaande video voor een korte demonstratie:

Wilt u een verhuislift huren om zo het verhuizen nog makkelijker te maken?

Het is dan raadzaam om meerdere verhuislift offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. Zo bent u eenvoudig in staat om te kiezen voor de verhuislift organisatie met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!